Opis

Individualni trening

Nekima je uspjeh olimpijsko odličje, dok je drugima očuvanje zdravlja i uspješno obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Krajnji cilj kod svih je isti – biti zadovoljan i ostvariti željeni cilj! Bez obzira jeste li sportaš ili rekreativac, kroz naše treninge vodit ćemo vas do željenog cilja na način potpuno prilagođen vašim željama, mogućnostima i sposobnostima.

Stručna podrška, te prilagođen plan i program rada omogućuju pojedincu da kroz ovaj način rada postigne svoj maksimum uz očuvanje zdravlja i prevenciju ozljeda. U skladu s vašim potrebama radit ćemo na razvoju vaše snage, jakosti, izdržljivosti, mobilnosti, fleksibilnosti, brzine i agilnosti. 

 

Kondicijska priprema sportaša

Radili smo s najboljima, ali i onima koji to žele biti. Nogomet, tenis, košarka, rukomet, veslanje, borilački sportovi… Imali smo priliku raditi s različitim sportašima i pomoći im na njihovom putu do uspjeha. Poboljšanje vlastitih sposobnosti i prevencija ozljeda pomoći će vam na tom putu.

Promjena životnog stila

Današnji svijet pred nas stavlja nove izazove, ali i potrebe. Tjelesna aktivnost jedna je od njih. Želite li sačuvati zdravlje, postići i održati idealnu formutjelesna aktivnost je neizbježna. Uz naše trenere pripremite se za svakodnevne izazove i (p)ostanite funkcionalni.

Djeca sportaši

Sportska aktivnost poželjna je od djetinjstva. Želite li svojm djetetu omogućiti dodatnu pripremu i povećanje sposobnosti ili ga samo potaknuti na tjelesnu aktivnost, omogućite svom djetetu sigurnu i stručnu podršku naših trenera.

Dodatne informacije

Vrsta treninga

Trening 1 na 1, Trening 1 na 2, Trening1 na 4

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.