Steve Maxwell: Stay forever young

STEVE MAXWELL: Stay forever young!

Kako ostati pokretan, snažan i vitalan cijeli život?

Zamislite da imate 60,70 ili 80 godina. Biste li željeli u toj dobi za sebe reći da ste 60, 70 ili 80 godina MLADI i zaista se osjećati tako?

Saznajte više…

Ostanite mladi zauvijek!

Steve Maxwell je upravo to – 65 godina MLAD, svjetski poznat fitness trener i učitelj koji je spreman s vama podijeliti svoje metode koje mu pomažu da održi vitalnost i u kasnijoj životnoj dobi. Steve je trener od 1972. godine, a s gotovo 50 godina iskustva u području fitness-a isprobao je sve metode treninga i prehrane.

“Trener sam od 1972. i dosta toga znam o tjelesnoj aktivnosti. Puno sam radio i puno griješio, a najvažnije od svega jest da sam puno naučio iz vlastitih pogrešaka – na seminarima učim polaznike da ne čine iste pogreške” – Steve Maxwell

Učeći na vlastitim pogreškama, Steve je odabrao najbolje metode iz svakog područja i primijenio ih na svoj život i klijente s kojima radi. Rezultat je taj da Steve svojim vitkim izgledom, izrazitom energijom i vitalnošću zaista ostavlja dojam pokretljivog i snažnog mladića. Svoja saznanja otkrit će i vama na ovom seminaru.

Rezervirajte mjesto!

“Jako je važno slušati nekoga tko ima znanje i iskustvo. Ja sam učio od učitelja starih 70-80 godina.“ – Steve Maxwell

Kako trenirati?

Motiv i ciljevi zbog kojeg većina ljudi trenira u današnje vrijeme su pogrešni. Na ovom seminaru saznat ćete koje metode treninga koristiti kako biste bili snažni, pokretljivi, te zdravi i vitalni do kraja svog života!

Što i kada jesti?

Jedite da biste živjeli, a ne živite da biste jeli. Hrana je naše gorivo, a na ovom seminaru imate priliku saznati kako to gorivo na jednostavan i učinkovit način ubaciti u svoj životni ritam. 

Zašto je um bitan?

Suvremeni stil života nameće nam užurbanost i stres. Ostati smiren i discipliniran jedan je od najvećih izazova za svakog pojedinca. Uspijete li u tome, postići ćete životni balans i osjetiti pravo značenje zdravog životnog stila.

Rezervirajte mjesto!

1

Pravilan odabir treninga!

Pogrešan odabir treninga često dovodi do ozljeda i lošeg utjecaja na zdravlje. Takav način nije održiv i ne pomaže održavanju vitalnosti u kasnijoj životnoj dobi. Saznajte što je Steve naučio iz vlastitih pogrešaka – što stvarno djeluje, a što izbjegavati?

2

Prehrana iz vlastitog iskustva!

Uz pregršt informacija vezanih uz prehranu u današnjem svijetu, lako je zalutati i ostati zbunjen. Nepravilna prehrana uzrok je velikog broja bolesti današnjice. Steve je isprobao gotovo sve popularne dijete, te već 20 godina koristi provjeren i održiv režim prehrane.

3

Discipliniran um!

Strah, stres i ostale negativne emocije utječu na nas. Uspijete li ih pobijediti uz disciplinu i kotrolu svojih misli, na dobrom ste putu da živite kao pobjednik. Kroz svoje životno iskustvo Steve je naučio kako kontrolirati vlastiti um i postići željeni rezultat! Njegova životna priča zasigurno je jedna od onih koje ćete dugo prepričavati…

Kako vam ovaj seminar može pomoći?

Trenirate li već godinama, a ne postižete željene rezultate, ovaj seminar može vam pomoći. Naučite postaviti ispravne motive i ciljeve treninga, te odabrati metode i vježbe koje će vam u tome pomoći.

Provodite li većinu dana sjedeći, vjerojatno ste zaboravili što znači pokretljivost. Naučite kako u svoj dnevni ritam ubaciti vježbe koje će vam vratiti pokretljivost i osjećaj vitalnosti.

Ako ste trener, ovaj seminar može pomoći i vama. Naučit ćete koje metode treniga koristiti u radu s rekreativnim vježbačima kako biste postigli rezultate na kojima će vam biti zahvalni do kraja svog života.

Kada?

05.05.2018.10:00h – 14:00h

Gdje?

Basic Gym One,Zagrebački velesajam, paviljon br.6  / 1. kat

Cijena?

595,00 HRK

REZERVIRAJTE MJESTO:

00Dana00Sati00Minuta00Sekundi

Organizira Basic Gym OneDŠR Nepobjedivi sportašAvenija Dubrovnik 15,Zagreb