Jednostavnost, tradicija i usavršavanje

Jednostavnost je umjetnost koja je svima daje jasnu poruku, a tradicija trend koji nikad ne zastarijeva. Istovremeno se usavršavamo u svakom pogledu kako bi naši tradicionalno uspješni alati zadovoljili potrebe modernog klijenta.

Profesionalizam

Pristup poštovanja i uvažavanja različitosti nama je preduvjet za rad. Naša je potreba uvažiti i zadovoljiti potrebu svakog našeg klijenta.

Red i disciplina

Na ovome i najbolji “padaju”! Najbolje metode, najbolji treneri i najveći angažman nisu dovoljni ako ne počnemo i ne završimo na vrijeme i ako nam nedostaje plan kojeg se držimo. Zato unatoč prijateljskoj atmosferi održavamo red kako ne bi bili jedni od onih koji su puno obećavali.

Komunikacija

Barijera ili most. Vjerujemo da komunikacijom stvaramo odnos koji je važan dio razultata i puta. Otvorenom i prijateljskom komunikacijom otvaramo mogućnosti i upravo takvu komunikaciju želimo u našem prostoru.

Cilj i proces

Neki su orijentirani na cilj, a neki na proces. Mi poštujemo i jedno i drugo, jer nam je važno i ŠTO i KAKO. Jasan cilj nije dovoljan ako ne znamo kojim ćemo ga putem ostvariti.

Inspiracija

Odgovornost pojedinca je inspirirati druge vlastitim primjerom da učine promjenu za koju su do danas vjerovali da ne mogu učiniti. Mi inspiriramo druge i mi vjerujemo da možete.

Grupni Trening

Osim što ćete biti snažniji i izdržljiviji, naši grupni treninzi osvjestit će pokretljivost vašeg tijela te će stvoriti potreban višak energije za svakodnevnu borbu sa stresom. Na siguran i efikasan način izvući ćemo maksimum iz vašeg tijela i biti vaša podrška na putu do kvalitetnijeg i uspješnijeg života…

Rezerviraj mjesto

Saznaj više o našim grupnim treninzima!

Poluindividualni Trening

Prilagodit ćemo intenzitet treninga sukladno vašim potrebama i ciljevima. Pod nadzorom našeg trenera i u društvu 2-4 osobe osjetit ćete prednosti osobnog treninga. Fokus na specifičan cilj i personalizirani plan treninga omogućit će brže ostvarenje vaših želja. Dodatna ušteda, međusobna podrška i motivacija te nova prijateljstva prednosti su ovog načina rada…

Želite li poluindividualni trening?

Popunite kontakt formu i kontaktirat ćemo vas za daljnje korake…